ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Τύπος: Σεμινάριο
Ημ/νία Έναρξης: 3/12/2020
Ημ/νία Λήξης: 3/12/2020
Ώρα Έναρξης: 18:00
Ώρα Λήξης: 20:00
Ομιλητής: Σπύρος Τσιλιγιάννης, New Business & Operations Director, Efiga Investments
Τίτλος: Supply Chain Operations – Challenges and Opportunities
Περιγραφή:

Το σεμινάριο είναι μέρος της σειράς σεμιναρίων σε Σύγχρονες Πρακτικές και Τεχνολογίες Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics" ("ΔΕΑL").

Αντικείμενο του σεμιναρίου είναι η κατάσταση στην αγορά των logistics σήμερα, ο ρόλος, οι αρμοδιότητες και τα προσόντα ενός logistician, ο τρόπος λειτουργίας μιας σύγχρονης αποθήκη, η κατάσταση στην Ελληνική αγορά και η σχέση με χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης.

O Σπύρος Τσιλιγιάννης είναι New Business & Operations Director στην Efiga Investments, με κύρια αρμοδιότητα την υποστήριξη και ανάπτυξη νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων. Μέχρι τον Απρίλιο του 2020 ήταν Γενικός Διευθυντής Ελλάδος της εταιρίας Avon, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις στην ίδια εταιρία, και έχει διατελέσει υπεύθυνος για το Supply Chain για αρκετές ευρωπαϊκές χώρες όπως Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία, Μαρόκο και ασφαλώς Ελλάδα. Έχει μεγάλη διοικητική εμπειρία διοικώντας μεγάλες ομάδες υπαλλήλων σε πολλές και διαφορετικές χώρες. Στο παρελθόν έχει εργαστεί για την εταιρία ΕΒΓΑ Α.Β.Ε.Ε στον τομέα ποιότητας. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και κάτοχος MΒΑ International µε ειδίκευση στο Supply Chain Management από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Χώρος: Webinar
Link1: Αποθηκευμένο δημοσιευμένο video του σεμιναρίου από την υπηρεσία Video on Demand του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Link2:
Photo1:
Photo2:
Photo3:

Επιστροφή